Doğru Sütyeni Bulmak Niçin Bu Kadar Önemli?

Doğru sütyeni bulmak konfor sağlamanın ve estetik açıdan elbisenin üzerinizde daha güzel durmasını sağlar. Dekoltenin daha hoş görünmesini kim istemez? Vücudunuza tam oturan potluk yapmayan muhteşem uyumlu iç çamaşırı!

Sizin için doğru sütyeni bulduğunuzda minik detaylarla istediğiniz ölçülere kavuşmanız kolaylaşır. Göğüslerinizin küçüklüğünden şikâyetçiyseniz push-up modeller seçip daha büyük görünümlü göğüslere sahip olabilirsiniz. Ya da büyük göğüsler, çoğu kadının kâbusu haline dönmüş haldedir. Omuzlarda baskının oluşturduğu deformasyonlar, üst bedende aşırı büyük görüntü. Bunlar içinde uzmanların senelerdir yapmış olduğu çalışmalar sonucu 2 bedene kadar küçük görünüm mümkün. Eğer ki şikâyetiniz ameliyat boyutuna gelmediyse, doğru ve konforlu sütyeninizi keşfederek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markalarında önde gelen Triumph’un Avrupada 10.000 kadın üzerinde yapılan bir araştırmaya göre kadınların %64 yanlış sütyen kullanıyor %29’u ise bedenini yanlış biliyor. Bundan sebep %73 ise kötü veya yanlış tercih edilen iç çamaşırının günlerinin kötü geçmesine sebebiyet verdiğini savunuyor.

Unutmamalıdır ki iç çamaşırı firmaları her gün yeni denemeler yapıp kendini geliştiriyor. Yeni sütyen modellerini denemeye çekinmemek farklılıkları keşfetmek gerekir. Sütyenler kullanım amaçlarına göre çeşitlidir. Spor amacıyla kullandığınız veya dekolte sütyeni size günlük kullanım konforunu sağlamasını beklememek gerekir. Doğru sütyen tercihi biraz da kullanım amacına göre değişir.

Sütyenlerin bir ömrü olduğunu , temizlik ve bakımını doğru yaptığınız sürece ömrü de uzayacaktır. Hiçbir sütyen çamaşır makinasında yıkamaya uygun değildir. Makinada yıkamak formunu ve yapısının bozulmasına neden olur.

Bazen doğru sütyeni bulmak maliyetli olabilir. İç giyime çoğu kadın çok para vermek istemez lakin içten bizi sürekli bir şeyin rahatsız ettiği hissiyatla tüm gün geçirmek bazen paradan feragat etmemizi neden olur. Yine tekrarlamak gerekirse yeniliğe açık olun hanımlar! Sütyen dünyası sürekli değişip GELİŞİYOR!